Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@19:34:00 GMT

منطقه آزاد اردبیل هنوز تعیین تکلیف نشده است

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۹۵۹۴۴

منطقه آزاد اردبیل هنوز تعیین تکلیف نشده است

ولی اسماعیلی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: ما اجازه نمی‌دهیم تا نعمت منطقه آزاد از دست استان خارج شود و بهتر است با پایان دادن به حواشی سعی کنیم تا از برکات منطقه آزاد به نحو مناسب استفاده کنیم.

وی با تاکید بر پرهیز از نگاه منطقه‌ای و محلی به اجرای منطقه آزاد خاطرنشان کرد: نماینده باید نگاه ملی داشته باشد تا با همین نگاه ملی و استانی بتوان بخش عظیمی از منابع و اعتبارات را در مسیر توسعه بیشتر به کار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی افزود: بر اساس مصوبه مجمع تشخیص مصلحت یک محل برای ایجاد منطقه آزاد مصوب شده و ما با نگاه عادلانه سعی می‌کنیم شمال استان را کانون اصلی منطقه آزاد قرار داده و به تبع تعیین محل مورد نظر گرمی را نیز به این محدوده الحاق کنیم.

اسماعیلی گفت: هرچند محل تعیین شده در ماه‌های گذشته ناهموار و قابل قبول نبوده ولی با پیشنهاد محل جدید سعی می‌کنیم تا به عنوان پیوست و الحاق گرمی را نیز به این محدوده اضافه کنیم.

وی بیان کرد: تاکنون هیچ گونه تصمیم گیری برای راه اندازی منطقه آزاد قطعی نشده و ما منتظر تصمیم نهایی در این حوزه هستیم.

نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی به مهاجرت و حاشیه نشینی به عنوان دو معضل اساسی پایتخت و مراکز استان‌ها اشاره کرد و افزود: عدم توجه به توسعه متوازن ریشه اصلی مشکلات کشور است که در این ۴۲ سال ادامه داشته و در یک سال دولت رئیسی نیز همین نگاه حاکم بوده است.

اسماعیلی ادامه داد: تا زمانی که همه منابع به تهران سرازیر شود و یا مراکز استان‌ها کانون اشتغال و سرمایه گذاری باشد به هیچ وجه ما به اهداف توسعه‌ای دست نمی‌یابیم و مهاجرت و حاشیه نشینی گسترش می‌یابد.

وی برنامه ریزی درست در برخورداری همه شهرستان‌ها را از منابع و امکانات موجود یادآور شد و بیان کرد: تغییر الگوی زندگی روستایی به شهری در ایران بسیار سریع اتفاق افتاده و ما کمترین منابع و سرمایه گذاری ها را در روستاها و مناطق محروم شاهد هستیم.

نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مدیران در مسئولیت سخت خود باید پاسخگوی مردم باشند و اگر کاری را به خاطر تحریم و یا ضعف مدیریتی به سرانجام نرساندند باید با مردم در میان گذاشته و از آنها عذرخواهی کنند.

اسماعیلی با انتقاد از برخی مدیران که جوگیر صندلی ریاست می‌شوند، خاطرنشان کرد: اصحاب رسانه باید با مطالبه گری و پیگیری مسائل اجازه ندهند تا گرد فراموشی بر چهره پروژه‌های عمرانی و خدماتی بنشیند بلکه ضروری است شفاف و روشن مسائل و موضوعات برای مردم تبیین شود.

پایداری آب گرمی از سد عمارت

نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی در ادامه تأمین آب شرب شهرها و روستاها را مطالبه به حق مردم عنوان کرد و گفت: با در نظر گرفتن افق ۱۰ ساله ما سعی می‌کنیم تا تأمین آب شرب و صنعت گرمی را از سد عمارت لحاظ کنیم.

اسماعیلی بیان کرد: ۳ هزار میلیارد تومان منابع در این زمینه نیاز است تا ما برای ۱۰ سال آینده آب شرب و صنعت گرمی را از سد عمارت تأمین کنیم تا هیچ گونه وابستگی به سد ارس نداشته باشیم.

وی افزود: هر لحظه ممکن است که آب ارس قطع شود و ما با در نظر گرفتن جوانب امر سعی کردیم تا آب پایدار برای گرمی، موران و انگوت از منابع تعیین شده را تأمین کنیم.

نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برای حل مشکل آب روستاها نیز از محل تنش آبی ۴۲ میلیارد تومان منابع برای بخش موران در نظر گرفتیم تا با ارتقای تصفیه خانه و تقویت ورودی آب از ارس برای ۶۲ روستای این منطقه آبرسانی را انجام دهیم.

اسماعیلی اضافه کرد: در انگوت نیز با احداث و بهره برداری از سد تازه کند تلاش بر این است تا آب شرب مورد نیاز اهالی منطقه تأمین شود.

وی در پایان گفت: قرار است تا سه سال آینده در گرمی با صرف اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان سه سد کوچک شهرستان به ویژه کله سر اجرایی و آماده بهره برداری شود.

کد خبر 5557957

منبع: مهر

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی ولی اسماعیلی شهرستان گرمی آب شرب اردبیل نمایندگان مجلس تامین آب شرب تامین آب روستایی منطقه آزاد اردبیل محرم 1401 مراسم عزاداری ماه محرم بوشهر ویروس کرونا حسینیه مهر عکس استانها همایش شیرخوارگان حسینی تاسوعای حسینی کرمانشاه خطبه های نماز جمعه تاسوعا و عاشورا عاشورا اردبیل منطقه آزاد آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۹۵۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس قوه قضائیه: پرونده‌های اموال تملیکی تعیین تکلیف شود

رئیس قوه قضائیه در بازدید از انبار اموال تملیکی هرمزگان به وزیر دادگستری دستور داد تا آن دسته از پرونده‌های اموال تملیکی که در تعزیرات مورد رسیدگی قرار می‌گیرند را با سرعت و دقت بیشتری تعیین تکلیف کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس،ب ازدید از یکی از انبارهای اموال تملیکی استان هرمزگان، بخش پایانی حضور میدانی رئیس قوه قضاییه در مجتمع بندری شهید رجایی بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جریان این بازدید، از وضعیت ساماندهی کالاها و اقلام در انبارهای تملیکی استان هرمزگان اعلام رضایت و بر استمرار این روند تاکید کرد.

وی گفت: تصویر امروز انبارهای اموال تملیکی حقیقتا با گذشته قابل مقایسه نیست و با تلاش صورت گرفته امروز وضعیت خیلی خوب است گزارش‌هایی هم که به بنده رسیده است نشان می‌دهد در دیگر انبارها نیز وضعیت خوب است و مشکلات گذشته تا حد بسیاری حل شده است.

رئیس قوه قضاییه در این بازدید به وزیر دادگستری دستور داد تا آن دسته از پرونده‌های اموال تملیکی که در تعزیرات مورد رسیدگی قرار می‌گیرند را با سرعت و دقت بیشتری تعیین تکلیف کنند.

اجتهادی، مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در این بخش از بازدید رئیس قوه قضائیه گفت: میانگین اظهارنامه کالاهای متروکه واصل شده به سازمان اموال تملیکی استان هرمزگان در هر سال، در دو سال گذشته به بیش از 3 هزار فقره رسیده است و این در حالی است که این میزان در حد فاصل سال‌های 1390 تا 1400، تنها 430 فقره بوده است.

وی افزود: در حالیکه از ابتدای سال 1390 تا سال 1400، در مجموع چهار هزار و 730 فقره اظهارنامه کالاهای متروکه به سازمان اموال تملیکی استان هرمزگان ارجاع شده بود، این میزان طی سال‌های 1401 ‌و 1402، به بیش از شش هزار فقره رسید که از این تعداد بالغ بر چهار هزار و 212 فقره تعیین تکلیف شدند.

اجتهادی همچنین با اشاره به دستور دو سال پیش رئیس دستگاه قضا مبنی بر تعیین تکلیف هرچه سریع‌تر محموله 4 هزار تنی گچ‌های فاسد در یکی از انبارهای اموال تملیکی استان هرمزگان، از انجام این مهم و خروج محموله مذکور از بندر شهید رجایی خبر داد.

«فتحی» مدیر کل اموال تملیکی استان هرمزگان نیز در جریان این بازدید ضمن قدردانی از اقدامات گسترده مجموعه قضایی استان هرمزگان در راستای ساماندهی وضعیت اموال تملیکی، گفت: رئیس کل و معاونان دادگستری استان هرمزگان برای سامان دادن به وضعیت اموال تملیکی، علاوه بر انجام مسئولیت‌های خود، وَرای حیطه‌ی وظایف و تکالیف‌شان نیز اقدامات مؤثر و قابل توجهی را انجام داده‌اند؛ این اقدامات و‌ پیگیری‌های مُجدانه، به مدیران اموال تملیکی نیز در اجرای وظایف و تکالیف‌شان، شجاعت و انگیزه داد.

وی همچنین از تعیین تکلیف و امحاء فنی 90 درصد از ماینرهای موجود در انبارهای اموال تملیکی استان هرمزگان خبر داد و در ادامه گفت: نخستین انبارگردانی بندر شهید رجایی در سال گذشته صورت گرفت و ما امروز می‌توانیم با صراحت اعلام کنیم که چه کالاهایی و به چه تعداد در این بندر وجود دارند. شایان ذکر است، پس از ورود مجدانه و پیگیرانه قوه قضاییه به موضوع ساماندهی انبارهای بنادر، گمرکات و اموال تملیکی و مساعدت سایر قوا و دستگاه‌ها، انقلابی در این مقوله صورت گرفته تا جایی که استان‌های سراسر کشور به صورت گسترده نسبت به تعیین تکلیف کالا‌های موجود در این انبارها، اقدامات مقتضی را صورت دادند و از این طریق ضمن حفظ حقوق دولتی و عمومی، مبالغ زیاد و معتنابهی به بیت‌المال و خزانه کشور مسترد شده است.

انتهای پیام/864/

دیگر خبرها

  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • بحران آب در مغان جدی است
  • اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس
  • تعیین تکلیف پساب یزد
  • جوان اهل گرمی از چوبه دار در تهران نجات یافت
  • درخواست حماس برای فشار بر تل آویو جهت تعیین تکلیف اسرای غزه
  • رئیس قوه قضائیه: پرونده‌های اموال تملیکی تعیین تکلیف شود
  • نجات جوان اهل گرمی اردبیل از چوبه دار
  • نجات جوان اهل گرمی از چوبه دار در تهران
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بندپی شرقی شهرستان بابل