Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، صدیف بدری روز پنجشنبه در مصاحبه با خبرنگاران افزود: مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام در زمینه ایجاد منطقه آزاد اردبیل در حکم قانون است و تاخیر در اجرای این پروژه و خسارت‌های ناشی از عدم اجرای آن، از طریق مراجع قضایی و نظارتی هم قابل پیگیری است.

وی بیان کرد: دولت به بهانه اینکه تهیه زمین و اجرای آن هزینه دارد، ایجاد منطقه آزاد اردبیل را به تاخیر انداخته ولی ما می گوییم هر مکانی را که می خواهید در نظر بگیرید و طرح را آغاز کنید، بقیه نقاط در مراحل بعد از تاسیس، قابل الحاق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس یازدهم اضافه کرد: تهیه زمین برای ایجاد منطقه آزاد مصوب بودجه و هزینه می خواهد و دولت هم موظف به تامین آن است و اگر دولت مانند ماجرای تعیین زمین رایگان مثل فرودگاه اردبیل باشد، دود آن به چشم مردم اردبیل خواهد رفت.

وی اظهار کرد: برخی از نماینده‌ها دنبال لایحه جدید با امکان ثبت چهار نقطه همزمان به عنوان منطقه آزاد اردبیل هستند که این کار برای استان بسیار پرریسک بوده و ایجاد منطقه آزاد را زمان‌بر می کند.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس همچنین گفت: دولت باید یکی از چهار منطقه را که شرایط لازم برای ایجاد منطقه آزاد در سطح استان را دارد، انتخاب کرده و قانون را در این زمینه اجرا کند.

وی با بیان این که از عملکرد دولت در خصوص اجرا و پیشرفت فیزیکی طرح راه آهن اردبیل راضی نیستم، افزود: طرح راه آهن اردبیل از لحاظ فنی تا پایان سال قابل افتتاح است. 

وی پیشرفت فیزیکی طرح راه آهن اردبیل را حدود ۹۳ درصد ذکر و تاکید کرد: انتظار داریم دولت بیش از پیش به این پروژه عنایت داشته باشد.

بدری در ادامه با تاکید بر ضرورت اتصال راه آهن اردبیل به منطقه مغان و شهرستان پارس آباد، بیان کرد: اجرای این بخش از راه آهن هم در بودجه سال جاری ردیف اختصاصی دارد و باید برای تخصیص اعتبار پیگیری لازم انجام شود.

وی اضافه کرد: تا آخر مجلس دهم گره‌های فنی اجرای راه آهن اردبیل را حل کردیم و علاوه بر بودجه عمرانی دولت، فاینانس ۱۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی توسط بانک ملی تامین شده و با صرف این اعتبار، پیشرفت فیزیکی طرح به بالای ۸۰ درصد رسید، اما اجرای این طرح در یکسال گذشته راضی کننده نبود.

نائب رئیس کمیسیون عمران مجلس یازدهم اقدام دولت در حذف ارز ترجیحی را قابل تقدیر خواند ولی روند اجرای آن را دارای اشکال عنوان کرد و گفت: در روند اجرای طرح حذف ارز ترجیحی و نقدی سازی یارانه ها، مشکلات عدیده‌ای برای مردم پیش آمده است.

وی اضافه کرد: دولت باید روند حذف ارز ترجیحی را به صورت جامع بررسی کرده و به اقناع افکار عمومی بپردازد.

بدری همچنین افزود: مجلس با دولت در جریان رای به کابینه نهایت همکاری را کرد ولی دولت با مجلس همکاری بایسته را طی یک سال گذشته نداشته است.

وی تاکید کرد: تعامل امروز مجلس با دولت، به منزله یکی شدن مجلس و دولت نیست و مجلس باید نقش نظارتی خود را پیگیری کند و من به عنوان نماینده مردم، نسبت به مطالبات جامعه حساس هستم و در برابر هرگونه ضعف و کاستی در دولت ایستاده‌ام و خواهم ایستاد.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین اظهار کرد: دولت مصمم به تفکیک وزاتخانه صنعت، معدن و تجارت به دو وزارتخانه صنعت و معدن و بازرگانی است و ما منتظر معرفی تفکیک و معرفی وزیران جدید از سوی دولت هستیم و در این کار، بنا به توافق با دولت در بحث استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت، وزیر فعلی معرفی نخواهد شد.

وی همچنین گفت: دولت در حوزه دیپلماسی به خصوص تعامل با کشورهای همسایه عملکرد مناسبی داشته است اما در حوزه اقتصادی جای کار بسیار وجود دارد.

بدری، مساله آرد و نان را یک معضل کشوری دانست و مصرف بالای نان و افزایش سرانه نان در استان اردبیل را تحت تاثیر نوسانات اقتصادی عنوان کرد و افزود: وضعیت کمبود نان و صف‌های طویل در نانوایی‌های اردبیل حاصل مصرف بالای مردم نیست بلکه نشانه تعلل، کم کاری و ضعف مسئولان مربوطه است.

وی با انتقاد از اظهارات برخی مسئولان در خصوص بالا عنوان کردن مصرف آرد و نان در استان اردبیل بیان کرد: در این وضعیت اقتصادی و در حالی که درآمد سرانه اردبیل نصف میانگین کشوری است،قرار نیست مردم نان هم نخورند. 

نائب رئیس کمیسیون عمران مجلس یازدهم با بیان این که عرصه مدیریت در ارکان دولت و مدیریت‌ها، عرصه ماجراجویی و انتصاب افراد ضعیف نیست، اظهار کرد: انتخاب برخی افراد خیانت به مردم و منطقه است و به عنوان منتخب مردم تاکید داریم که مدیران را بر اساس شاخص کارآمدی و برنامه‌ها انتخاب شوند.

وی اضافه کرد: مدیریت فعلی سازمان تامین اجتماعی در کشور و استان چشم انداز مناسبی ندارد و ضعف مدیریت مشهود است.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین، جاده‌های مواصلاتی را شاه بیت توسعه هر منطقه عنوان کرد و ادامه داد: پیگیری اجرای بزرگراه‌ در همه مسیرهای اصلی استان اردبیل نتیجه بخش بوده و تا هفته دولت و هفته دفاع مقدس شاهد افتتاح برخی محورهای بزرگراهی استان خواهیم بود.

وی اجرای طرح های تامین آب و فاضلاب به خصوص در شهرهای اردبیل، نمین و عنبران را اولویت پیگیری فعالیت های عمرانی در حوزه انتخابیه خود عنوان کرد و با بیان این که فرودگاه اردبیل به تجهیزات و امکانات پروازی استاندارد مجهز شده است، افزود: به علت عدم همکاری شرکت‌های هواپیمایی، با مشکل لغو و کاهش پرواز فرودگاه اردبیل مواجه هستیم.

بدری، در این مصاحبه که به مناسبت روز خبرنگار انجام شد، خبرنگاران را وکیل مردم خواند و گفت: خبرنگاران و اصحاب رسانه به عنوان چشم و گوش مردم و به نمایندگی از آنها از مسئولان مطالبه گری می کنند.

وی تاکید کرد: نمایندگان مجلس بیش از مسئولان دیگر باید پاسخگوی خبرنگاران باشند چرا که پاسخگویی به خبرنگاران پاسخگویی به مردم است و قطعا مسئولی که به خبرنگار پاسخگو نباشد، به مردم هم پاسخگو نخواهد بود.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی سازمان تامین اجتماعی سرعین استان اردبیل صدیف بدری اردبیل مجمع تشخیص مصلحت نظام

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی سازمان تامین اجتماعی سرعین مجلس شورای اسلامی سازمان تامین اجتماعی سرعین استان اردبیل صدیف بدری اردبیل مجمع تشخیص مصلحت نظام منطقه آزاد اردبیل ایجاد منطقه آزاد راه آهن اردبیل نماینده مردم استان اردبیل مردم اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۳۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«شفافیت» یکی از مهمترین موضوعات مورد نیاز در مجلس آینده است

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف کار انتخاب نماینده مجلس به دور دوم رسید که در این راستا مردم در ۲۱ اردیبهشت ماه دوباره پای صندوق‌های رأی حاضر خواهند شد.

یکی از نامزدهایی که در انتخاب ۲۱ اردیبهشت ماه در گردونه انتخاب مردم بیرجند، درمیان و خوسف قرار دارد، سید حسن هاشمی است که برای آشنایی با دیدگاه‌های این نامزد خبرگزاری مهر مصاحبه‌ای با وی در قالب چند سوال انجام داده است.

*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

از حیث گرایش سیاسی اصولاً دعوای بین اصولگرایان و اصلاح طلبان که باعث دوقطبی شدن جامعه شده را قبول ندارم و از همه نیروهای شایسته و توانمند استان همواره استفاده و استقبال می‌کنم و در کشور و گرایش مجلس آینده نیز همین نظر را دارم.

*مهمترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد چیست؟

به نظرم یکی از مهمترین مسائل بحث شفافیت است. نماینده مجلس نه تنها باید شفاف باشد بلکه باید ارتباط خوبی با موکل داشته و مشکلات را رصد و مطرح کند همچنین با بیان اقدامات خود، پاسخگوی مردم و موکلین حوزه انتخابیه خود باشد.

معتقدم نمایندگان مجلس در خصوص شفافیت‌ها هنوز هم کوتاهی کرده‌اند اما لازمه شفافیت پاسخگو بودن است، در همه سیستم‌ها از حیث تطبیقی استثناهایی هم وجود دارد لذا گاهی ممکن است شفافیت با منافع و امنیت ملی مغایرت داشته باشد که اصل بر شفافیت است مگر اینکه امنیت ملی اقتضا کند شفاف نباشد.

همچنین معتقدم که قوانین بدون ابهام و نقص باید تصویب شود

*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

با توجه به سوابق علمی، پژوهشی و عملی خود در حوزه‌های حقوقی، اقتصادی و وکالت ترجیح می‌دهم در کمیسیون برنامه و بودجه، اقتصادی و قضائی و در کمیسیون‌های مشترکی مانند تلفیق و کمیسیون اصل ۹۰ حضور داشته باشم.

*مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و چه راهکاری برای رفع آن دارید؟

در حوزه انتخابیه به نظر من باید نماینده مجلس با نظارتی که در حوزه انتخابیه خود بر دستگاه‌های اجرایی و مدیران آنها از سطح کلان تا پایین دارد وضعیت را رصد کرده و ایرادات را بدون حق مداخله مستقیم حل کند.

نماینده مجلس باید وضعیت در حوزه انتخابیه خود کشاورزان اعم از خرده مالک یا کلان، اراضی، مشکلات دامداران، مرغداران، معادن، راه‌ها، صنوف، بازنشستگان، معلمان و سایر اقشار در حوزه انتخابیه خود را رصد کرده و بتواند در لوایحی که دولت ارائه می‌دهد، پیشنهاد بدهد.

یکی از مهمترین موضوعات اولویت دار در خراسان جنوبی بحث گرفتن اعتبارات است. نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف باید با استفاده از ظرفیت سایر نمایندگانی که وجوه مشترک دارند شبکه سازی کرده و در گرفتن اعتبارات برای استان و حوزه انتخابیه خودش فعال و کوشا باشد.

کد خبر 6082952

دیگر خبرها

  • لزوم اجرای وعده صادق اقتصادی در کشور
  • بحران آب در مغان جدی است
  • منطقه آزاد چابهار برای توسعه روابط با سرمایه گذاران سریلانکا تفاهم‌نامه امضا کرد
  • نماینده مجلس: احساس عدم امنیت مردم سیستان و بلوچستان را زجر می‌دهد
  • دیدار استاندار لرستان و آیت‌الله «نیازی»
  • «شفافیت» یکی از مهمترین موضوعات مورد نیاز در مجلس آینده است
  • مغان طلاست نباید در قواره مس بماند/گمرک بیله سوار نبض اقتصاد مغان
  • ایجاد منطقه آزاد مغان راپیگیری می‌کنم/کشاورزی شاه‌کلید توسعه مغان
  • جلوی مازوت‌سوزی باید گرفته شود
  • ایجاد درآمد پایدار اولویت اساسی شهرداری‌ها باشد+فیلم