Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-04@09:05:20 GMT

خبر مهم یک نماینده درباره یارانه نان، بنزین و دارو

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۱۸۱۸۹

خبر مهم یک نماینده درباره یارانه نان، بنزین و دارو

حجت‌الاسلام سید کاظم موسوی در دیدار مردمی خود در اردبیل اظهار کرد: همه مردم بدانند که در ارتباط با نان و تأمین آرد مورد نیاز نانوایی‌ها هیچ مشکلی نداریم و ادارات غله، صنعت، معدن و تجارت و سایر دستگاه‌ها موظف به تأمین نان مورد نیاز مردم بدون محدودیت خاص هستند.

وی تصریح کرد: بنده از اول مخالف حذف ارز ترجیحی چهار هزار و 200 تومانی بودم ولی با توجه به اینکه دولت در صدد ساماندهی یارانه‌های تخصیص یافته در حوزه‌های مختلف بود، اجازه دادیم تا مابه‌التفاوت مبلغ را در گام نخست به صورت نقدی و در گام نهایی به صورت کارت الکترونیکی به مردم ارائه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: ما شرایط حساسی را در کشور تجربه می‌کنیم و سعی ما بر این است تا با جلوگیری از رانت و سودجویی‌های کلان در نظام اقتصادی شرایط مطلوبی را در معیشت مردم فراهم کنیم.

حجت‌الاسلام موسوی افزود: دولت با دوندگی زیاد سعی دارد تا نظام هدفمندی یارانه‌ها را به صورت عادلانه و مردمی تحقق ببخشد که در این زمینه نیز مجلس با اصلاح قانون و یا تصویب قوانین مؤثر در خدمت دولت خواهد بود و همچنان نام، بنزین و دارو خط قرمز ماست که به هیچ وجه افزایش نرخی تا پایان سال نخواهند داشت.

وی به فعالیت سال سوم مجلس اشاره کرد و ادامه داد: شرایط مناسبی را مجلس در سال سوم خواهد داشت و امیدواریم رئیس و نواب رئیس به همراه نمایندگان مجلس بتوانند در عرصه خدمت‌رسانی به مردم ابعاد مختلفی از عنوان شایسته مجلس انقلابی را تحقق ببخشند.

منطقه آزاد در هر چهار نقطه عملیاتی شود

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی به مصوبه مجلس در ارتباط با منطقه آزاد تجاری و اقتصادی اشاره کرد و گفت: ما از دولت خواسته‌ایم تا هر چهار منطقه معرفی شده را اعم از بیله‌سوار، پارس‌آباد، گرمی و نمین در محدوده منطقه آزاد لحاظ کرده و در بیش از 10 هزار و 600 هکتار فضای منطقه آزاد را به تصویب برساند.

حجت‌الاسلام موسوی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: شورای عالی مناطق آزاد موظف شده تا حدود و ثغور را در این زمینه مشخص و هر چه سریعتر عملیات اجرایی منطقه آزاد را فراهم کند.

وی به مشکل آب در مناطق روستایی اردبیل، نیر، نمین و سرعین اشاره کرد و افزود: متأسفانه در سال‌های گذشته در انتقال آب از حوزه قزل‌اوزن بی‌توجهی شده و هم اکنون صدای العطش در روستاها به دلیل تشدید خشکسالی بلند شده است.

حجت‌الاسلام موسوی ضرورت تکمیل سد عنبران و مجتمع آبرسانی امام حسن و سایر طرح‌های توسعه آب و فاضلاب را در مرکز استان یادآور شد و اضافه کرد: امسال 100 میلیارد تومان اعتبار در حوزه آب و تکمیل سدهای کوچک نظیر خیارک، کریق، خشکه‌رود و سقزچی در نظر گرفته شده است.

وی ضرورت تأمین نهاده‌های دامی روستاییان را در قالب دامدار کارت یادآور شد و بیان کرد: از بابت تأخیر و تعلل 20 ساله در تکمیل راه آهن اردبیل از مردم عذر می‌خواهیم ولی امسال دولت قول داده تا راه آهن اردبیل را بالاخره به سرانجام برساند.

حجت‌الاسلام موسوی اظهار کرد: به هیچ وجه این پروژه نباید با رسیدن به اردبیل ابتر بماند بلکه ما انتظار داریم تا راه آهن اردبیل به پارس‌آباد و راه آهن حوزه قفقاز متصل شده تا زمینه توسعه تجارت در کریدور شمال به جنوب فراهم آید.

وی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: در حوزه توسعه بزرگراه‌ها نیز 400 میلیارد تومان برای محور اردبیل – سرچم از طریق بانک صادرات تأمین شده تا این محور ارتباطی پرتردد استان ایمن شود.

حجت‌الاسلام موسوی به احداث چهار تقاطع غیرهمسطح به همت قرارگاه خاتم‌الانبیا در اردبیل اشاره کرد و گفت: یکی از این پل‌ها به نام شهید سلیمانی به بهره‌برداری رسید و سه پل نیایش، بسیج و آقاباقر نیز باید هر چه سریعتر در کنار بیمارستان یک‌هزار تختخوابی اردبیل به همت قرارگاه خاتم‌الانبیا به سرانجام برسد.

وی ضرورت تکمیل پل قدس و اصلاح زیرگذر کلخوران را یادآور شد و افزود: امیدواریم این کارهای عمرانی در فصل کاری جاری هر چه سریعتر به سرانجام برسند.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به ضرورت اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان مصوب مجلس اشاره کرد و ادامه داد: کار اقناعی مناسبی در این حوزه انجام نشده و ما آماده اصلاح این قوانین و مقررات هستیم تا در شأن معلمان معیشت آنها اعتلا یابد.

حجت‌الاسلام موسوی از سفر اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس در اواخر خردادماه به اردبیل خبر داد و اضافه کرد: قرار است هیئت عالی رتبه‌ای به استان اردبیل سفر کنند تا در کنار اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس، وزیر اقتصاد، جهاد کشاورزی، وزیر صمت و رئیس کل بانک مرکزی در اردبیل حاضر شده و در جریان مشکلات و نارسایی‌های اقتصادی و واحدهای تولیدی استان اردبیل قرار گیرند.

وی ضرورت فعال‌سازی واحدهای تولیدی و صنعتی را به همراه تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی و شرکتی یادآور شد و خاطرنشان کرد: تا آخر امسال تبدیل وضعیت این نیروها به صورت رسمی و پیمانی به انجام می‌رسد.

نماینده مردم اردبیل در مجلس از سازمان تأمین اجتماعی خواست تا هر چه سریعتر احکام بازنشستگان را صادر و حق و حقوق معوقه آنها را پرداخت کرده و در احداث شعبه سوم تأمین اجتماعی در محلات 13گانه اردبیل نیز پیشقدم شوند.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: یارانه نان یارانه دارو یارانه بنزین کالابرگ الکترونیک کمیسیون اقتصادی مجلس حجت الاسلام موسوی چه سریعتر یادآور شد منطقه آزاد راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۸۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: احساس عدم امنیت مردم سیستان و بلوچستان را زجر می‌دهد

فداحسین مالکی اظهار داشت: ما حتما باید به کمبود‌ها و تنگنا‌هایی که نیرو‌های امنیتی فراجا و مرزبانان عزیز ما در استان دارند توجه کنیم. اگر الان شرایط فعلی استان را بخواهید بدانید، شرایط خوبی نیست. مردم نگران هستند. مردم علاوه بر اینکه نگران امنیت هستند، احساس عدم امنیت بیشتر زجرشان می‌دهد. در طول یک ماه حدود ۲۸-۲۹ نفر فقط در حوزه سیستان شهید دادیم و در حوزه بلوچستان هم همین‌طور، تعدادی شهید دادیم. از این بابت حتما باید اقداماتی صورت گیرد.

به گزارش ایلنا، وی گفت: ما حتما باید به کمبود‌ها و تنگنا‌هایی که نیرو‌های امنیتی فراجا و مرزبانان عزیز ما در استان دارند توجه کنیم. اگر الان شرایط فعلی استان را بخواهید بدانید، شرایط خوبی نیست. مردم نگران هستند. مردم علاوه بر اینکه نگران امنیت هستند، احساس عدم امنیت بیشتر زجرشان می‌دهد. در طول یک ماه حدود ۲۸-۲۹ نفر فقط در حوزه سیستان شهید دادیم و در حوزه بلوچستان هم همین‌طور، تعدادی شهید دادیم. از این بابت حتما باید اقداماتی صورت گیرد.

فداحسین مالکی نماینده مردم سیستان و بلوچستان و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در پاسخ به این سوال که در مدت اخیر استان سیستان و بلوچستان مورد حملات تروریستی قرار گرفته و شاهد شهادت چندین نیرو بودیم. مهم‌ترین عوامل این حوادث از نظر شما چیست، گفت: استان سیستان و بلوچستان استانی است که با دو کشور که خودشان به گونه‌ای مشکلات خاص خودشان را دارند هم مرز است. از مسیر دریا با کشور‌های حوزه خلیج فارس هم مرز مشترک دارد. طی سفری که با هیأت‌های مختلف به پاکستان داشتیم، ارزیابی مان این بود که باید با مقامات پاکستانی نسبت به مرز مشترکی که داریم اقدامات و عملیات مشترکی انجام دهیم. چون همان اندازه که ما آسیب می‌بینیم، آن آسیب در پاکستان هم وجود دارد.

وی افزود: اما با این وجود سیستان و بلوچستان مؤلفه‌های مختلفی دارد؛ یکی از آن‌ها مرز است. دیگری کشور‌های همسایه است که باید عملیات مشترک در آن صورت بگیرد. دوم این است که دولت باید نگاه استراتژیک به این منطقه داشته باشد و از نظر امکانات، تجهیزات و توسعه استان‌ها اقداماتی انجام دهد. طبق تعاریفی که مقامات ارشد نظام و خودمان از سیستان و بلوچستان داریم این است که توسعه این استان باید در اولویت اول قرار بگیرد که این موضوع می‌تواند در امنیت استان تأثیرگذار باشد.

مالکی تصریح کرد: نکته بعدی آنکه ما حتما باید به کمبود‌ها و تنگنا‌هایی که نیرو‌های امنیتی فراجا و مرزبانان عزیز ما در استان دارند توجه کنیم. اگر الان شرایط فعلی استان را بخواهید بدانید، شرایط خوبی نیست. مردم نگران هستند. علاوه بر اینکه مردم نگران امنیت هستند، احساس عدم امنیت بیشتر مردم را زجر می‌دهد. در طول یک ماه حدود ۲۸-۲۹ نفر فقط در حوزه سیستان شهید دادیم و در حوزه بلوچستان هم همین‌طور، تعدادی شهید دادیم. از این بابت حتما باید این اقدام صورت گیرد.

وی گفت: از طرفی انتظار ما از بزرگان، نخبگان استان و کسانی که در شمال و جنوب استان تریبون در دست دارند این است که به گونه‌ای حرکت نکنند که امنیت، وحدت و همدلی مردم زیرسوال برود و آسیب ببیند. چون همیشه مردمان جنوب و شمال استان، شیعه و سنی سال‌ها در کنار هم بوده و کنار هم زندگی کردند و این الفت و برادری نباید زیر سوال برود، خواسته ما هم این است وحدت ملی در آنجا تقویت شود؛ بنابراین این مسئله می‌تواند برای ایجاد امنیت پایدار تأثیر داشته باشد.

دیگر خبرها

  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • مردم چشم انتظار وعده صادق اقتصادی هستند
  • نماینده مجلس: احساس عدم امنیت مردم سیستان و بلوچستان را زجر می‌دهد
  • کارگران در خط مقدم جبهه اقتصادی قرار دارند
  • دیدار استاندار لرستان و آیت‌الله «نیازی»
  • اظهار نظر یک نماینده؛ سهمیه بنزین در کارت ملی شارژ می‌شود؟
  • دیدار نماینده ولی فقیه در خوزستان با مردم شادگان +فیلم
  • مغان طلاست نباید در قواره مس بماند/گمرک بیله سوار نبض اقتصاد مغان
  • مردم مشکل جدی کمبود دارو دارند، دولت لاپوشانی می‌کند
  • سرانه درآمد مردم اردبیل افزایش یافته است