Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده اردبیل در مجلس شورای اسلامی گفت:ایران و روسیه در زمینه کشاورزی قابلیت های فراوانی برای مبادلات اقتصادی دارند که در صورت هماهنگی و حمایت های لازم می تواند برای هر دو طرف یک فرصت «برد -برد» باشد.

«سید کاظم موسوی» در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا در مورد روابط ایران و روسیه گفت: مناسبات ایران و روسیه ، روابط راهبردی ، باثبات و فراتر از روابط دو همسایه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیچ عامل ثالثی در عرصه بین الملل و منطقه‌ای نمی‌تواند تاثیر منفی در روابط رو به رشد دو کشور داشته باشد و سفر آتی آیت الله سید ابراهیم رییسی در راستای توسعه روابط  تهران- مسکو انجام می شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: مناسبات دوجانبه در راستای تامین منافع مشترک و کمک به تامین امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی است علاوه بر این داشتن مرزهای مشترک آبی در دو سوی  دریای خزر فرصت‌های خوبی برای همکاری های تجاری بین دو کشور پدید آورده که انتظار می رود در این سفر مورد توجه طرفین قرار گیرد.

موسوی با اشاره به نیاز مشترک دو کشور در زمینه محصولات کشاورزی گفت: ایران سالانه نیازمند واردات بخشی از گندم و غلات مورد نیاز خود از روسیه است، روسیه نیز به محصولات کشاورزی میوه و تره‌بار ایران نیازمند است برای تسریع در روند همکاری‌ها لازم است در این زمینه اقدامات موثری برای تقویت و توسعه مبادلات تجاری برداشته شود.

وی افزود: ایران و روسیه در زمینه کشاورزی قابلیت های فراوانی برای مبادلات اقتصادی دارند که در صورت هماهنگی و حمایت های لازم می تواند برای هر دو طرف یک فرصت «برد -برد» باشد.

نماینده مردم اردبیل سفر رییس جمهور به روسیه را مهم ارزیابی کرد و گفت: در شرایطی که مذاکرات برای رفع تحریم ها در وین جریان دارد این سفر می تواند حامل پیامی برای غربی ها باشد که ایران برای تامین منافع ملت خود کوتاه نخواهد آمد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس بر لزوم نقش آفرینی روسیه در مذاکرات برجامی برای رفع کامل تحریم‌ها تاکید کرد.

موسوی با اشاره به سیاست خارجی دولت سیزدهم در تعامل با حوزه شرق گفت: دولت جدید در تقویت تعامل با حوزه شرق نشان داد که دنیا فقط چند کشور اروپایی و آمریکا نیست، روسیه وچین از نظر پیشرفت ها در حوزه تکنولوژی و اقتصاد در جهان تعیین کننده هستند و توسعه روابط با این کشورها می تواند تحریم های اعمال شده علیه  ملت ایران را کم رنگ کند.

 عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با انتقاد ازسیاست خارجی دولت روحانی خاطر نشان کرد: دولت گذشته روابط و مذاکرات خود را به چند کشور غربی معطوف کرده بود، اروپا و آمریکا نیز وعده وعیدهایی برای توسعه روابط می داند،اما در عمل دولت روحانی نتوانست دستاورد مثبتی از مذاکرات داشته باشد این عدم موفقیت ضررهای را به کشور وارد کرد.

وی با بیان اینکه بیانات رهبرانقلاب فصل الخطاب سیاست خارجی کشور است، تصریح کرد: رهبر انقلاب بارها فرمودند که به اروپاییان اعتمادی نیست، اما دولت روحانی تاکید داشت که فقط با ارتباط و مذاکره با غرب مشکلات کشور را حل می کنیم، مذاکرات برجامی نیز غیر از هزینه و اتلاف وقت دستاوردی برای کشور به همراه نداشت./ایرنا

منبع: فردا

کلیدواژه: سید کاظم موسوی نماینده اردبیل در مجلس ایران و روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۱۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب

وزیر راه و شهرسازی گفت: کشورهای ایران و امارات نقشی برجسته در مسیر کریدور شمال - جنوب دارند و با تصمیمات راهبردی می‌توانند نقش بی بدیلی را در دستیابی به بازارهای شمال و جنوب برای خود رقم بزنند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات در نشست این کمیسیون که صبح امروز چهارشنبه 12 اردیبهشت‌ماه در ابوظبی برگزار شد، با ابراز خرسندی از برگزاری این نشست بعد از 10 سال گفت: امیدواریم که این نشست سرآغازی بر رشد روابط اقتصادی دو کشور باشد.

وزیر راه و شهرسازی با بیان این که سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر توسعه روابط با کشورهای همسایه است، گفت: کشور امارات در این سیاست نقش ویژه و برجسته‌ای دارد.

بذرپاش در ادامه با اشاره به حجم مبادلات تجاری بیش از 27 میلیارد دلاری ایران و امارات، توضیح داد: این که امارات در رتبه دوم شرکای تجاری ایران قرار دارد، امارات را به یک شریک راهبردی برای جمهوری اسلامی ایران تبدیل کرده است.

وی ادامه داد: از این رو ایران به‌رغم سنگ‌اندازی‌های بدخواهان، هیچ محدودیتی را برای گسترش روابط دو کشور و توسعه تجارت مشترک قائل نیست.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه توضیح داد: کشورهای ایران و امارات نقشی برجسته در مسیر کریدور شمال - جنوب دارند و با تصمیمات راهبردی می‌توانند نقش بی بدیلی را در دستیابی به بازارهای شمال و جنوب برای خود رقم بزنند.

بذرپاش ادامه داد: دسترسی به بازارهای روسیه و کشورهای آسیای میانه از طریق ایران و بالعکس دسترسی به بازارهای جنوب می‌تواند فرصت بسیار خوبی را برای توسعه روابط ترانزیتی بین دو کشور ایجاد کند.

به گفته وزیر راه و شهرسازی، موضوع بعدی توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران و شرکت‌های دانش‌بنیان در فناوری‌های نو و به‌ویژه در زمینه هوش مصنوعی است که می‌تواند زمینه ای مهم برای همکاری بین دو کشور باشد.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به ضرورت تسهیل فرایندهای حمل‌ونقل بین دو کشور گفت: زیرساخت‌های فرایند تجارت مانند حمل‌ونقل و تشریفات گمرکی موضوعی است که تجار را درگیر کرده و به‌رغم اقدامات قابل توجهی که صورت گرفته و تجارت بین دو کشور را به 27 میلیارد دلار رسانده، ضرورت اتخاذ تصمیماتی شجاعانه و سازنده در این زمینه احساس می‌شود.

بذرپاش ادامه داد: در حال حاضر حمل کالا بر اساس رویه کنوانسیون تیر از مبدا امارات متحده عربی به مقصد ترکیه از طریق بندر شهید باهنر و گمرک خروجی بازرگان با هدف اجرایی سازی این کنوانسیون از طریق گمرکات دریایی و توسعه ترانزیت دو کشور در جریان است.

وی با اشاره به ضرورت رفع محدودیت‌های ایجاد شده در بازرسی‌ها و ترخیص کالاها، به ویژه کالاهای فاسدشدنی و قرنطینه‌ای و تسهیل تشریفات اداری و بندری و لجستیکی در بنادر، گفت: باید در راستای کاهش این تشریفات غیرضروری که باعث افزایش صادرات بین دو کشور و کاهش هزینه‌های این امر می‌شود، گام برداشت.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در حوزه فعالیت‌های هوایی و شرکت‌های هواپیمایی پرواز حدود 320 پرواز در هفته، گواه حجم فعالیت‌های اقتصادی و گردشگری بین دو کشور است و امیدواریم در حوزه فعالیت‌های بندری و جاده ای نیز هر چه سریع‌تر به افق‌های تعریف شده دسترسی پیدا کنیم.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات تاکید کرد: موضوع رفع مشکلات بانکی از جمله افتتاح حساب برای اشخاص حقیقی و تجار ایرانی و تسهیل خدمات بانکی نیز که بر سر راه فعالین تجاری و اقتصادی دو کشور قرار دارد، باید یکی از زمینه‌های مورد بحث طرفین باشد.

وی گفت: در نشست‌های کارشناسی و مقدماتی نیز هیئت ایرانی و اماراتی توافقات خوبی بین طرف‌ها و شرکت‌ها و بخش‌های دولتی ایجاد شده است.

بذرپاش همچنین در خاتمه با تاکید بر ضرورت توسعه همکاری‌های بخش انرژی بین دو کشور گفت: پیش‌تر نیز همکاری‌ها در زمینه انرژی مورد تاکید قرار داشت و در این اجلاس نیز به عنوان یکی از اهداف مهم تعیین شده که نیازمند تصمیماتی جدی در این بخش است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد
  • همکاری‌ چین در زمینه‌های اقتصادی تجاری با افغانستان
  • نمایشگاه توانمندی های صادراتی فرصت رشد و تعمیق روابط اقتصادی کشور
  • استقبال حماس از تعلیق مبادلات تجاری ترکیه با رژیم صهیونیستی
  • همدان زیرساخت‌های خوبی برای مبادلات تجاری با روسیه دارد
  • فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب
  • زمینه حضور گسترده مردم در دور دوم انتخابات مجلس فراهم شود
  • تاکید رئیسی بر فراهم کردن زمینه حضور هر چه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان
  • بخش خصوصی؛ضدتحریم،ارزآور