Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی گفت: روستاها به ویژه در مناطق محروم استان‌های سیستان و بلوچستان، گلستان، اردبیل، کرمانشاه و کردستان و سایر مناطق محروم فاقد اینترنت ثابت هستند و دانش‌آموزان شرایط تحصیل در شبکه شاد را ندارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازاردبیل، به نقل از دفتر اطلاع‌رسانی نماینده مردم اردبیل در مجلس، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدکاظم موسوی اظهار داشت: سهم اقتصاد دیجیتال از اقتصاد کشور امروز تنها سه درصد است در حالی که در اسناد بالادستی ما 10 درصد پیش بینی کرده‌ایم، چه زمانی قرار است این هفت درصد عقب‌ماندگی جبران شود؟ در تحقق دولت الکترونیکی به عنوان یک ابزار شفافیت ما دچار عقب‌ماندگی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: امروز دنیا دنیای تکنولوژی پیشرفته و فضای مجازی ابزاری برای شفافیت و کارآمدسازی نظارت است، متاسفانه پایگاه‌های اطلاعاتی دولت همچنان شفاف و قابل نظارت نیست.

نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات بسیار حائز اهمیت است و باید تصمیمات جدید در این حوزه اتخاذ شود، متاسفانه ما شاهد توزیع متناسب امکانات به ویژه در حوزه این وزارتخانه در کشور نیستیم.

موسوی تاکید کرد: 43 درصد روستاها به ویژه در مناطق محروم استان‌های سیستان و بلوچستان، گلستان، اردبیل، کرمانشاه و کردستان و سایر مناطق محروم فاقد اینترنت ثابت هستند و دانش‌آموزان شرایط تحصیل در شبکه شاد را ندارند و لازم است این عقب ماندگی‌ها با توجه به اهمیت توسعه زیرساخت‌ها و پیشرفت های امروز تکنولوژی جبران شود.

نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی گفت: در حالی که براساس اسناد بالادستی باید سهم اقتصاد دیجیتال به 10 درصد برسد، ما تنها به 3 درصد از برنامه‌ها دست یافته ایم و 7 درصد از پیش بینی‌ها عقب هستیم.

وی افزود: در گزارش دیوان محاسبات در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، وضع مطلوبی گزارش نشده است. همچنین در حوزه دولت الکترونیک و ابزار‌های شفافیت مطابق اسناد بالادستی، شرایط خوبی نداریم و با استاندارد‌های پیش بینی شده در مسیر شفافیت و دستیابی به اطلاعات فاصله زیادی داریم.

قالیباف:مجلس به دنبال حمایت از کسب‌وکارهای اینترنتی استمشکل کندی اینترنت در روستاهای آذربایجان‌غربی 6ماهه حل می‌شودصفر تا صد راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی را همراه وب وان باشید

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات وزارتخانه مهم و تاثیرگذاری در کشور است، گفت: این وزارتخانه وظایف خود را به درستی عمل نکرده و در بحث توزیع عادلانه امکانات زیرساختی، شرایط مناسبی نداریم.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد: با شرایط کنونی دانش آموزان شرایط تحصیل در شبکه شاد را ندارند و لازم است این عقب ماندگی‌ها با توجه به اهمیت توسعه زیرساخت‌ها و پیشرفت‌های امروز تکنولوژی جبران شود.

انتهای پیام/140/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نماینده مردم اردبیل در مجلس مناطق محروم عقب ماندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۵۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی، گفت: در بازرسی‌ها بیش از ۵۰۰ مورد از کارگاه‌‌های کوچک استان شناسایی شدند که کارگران خود را بیمه نکرده بودند. - اخبار استانها -

علیرضا حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی، اظهار داشت: ابتدای انقلاب تنها 20 درصد جمعیت کشور تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی بودند، اما اکنون بیش از 55 درصد جمعیت کشور تحت پوشش تامین اجتماعی هستند و در استان مرکزی 75 درصد جمعیت تحت پوشش بیمه قرار دارند این در حالی است که در برخی از شهرهای اراک، ساوه، زرندیه و دلیجان که جزو شهرهای صنعتی محسوب می‌شوند بیش از 80 درصد جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی قرار دارند.

وی افزود: ابتدای انقلاب تنها 20 نفر بیمه پرداز وجود داشت اما اکنون نسبت پشتیبانی چهار به یک رسیده است، تزار تامین اجتماعی از سال 99 منفی بوده که یکی از دلایل اصلی آن، بازنشستگی‌های پیش از موعد بود اما در دو یا سه سال آخیر اتفاقا مثبتی رخ داد و دولت به تعهدات خود در قبال بدهی خود عمل کرد، همچنین مجلس بودجه‌ سالیانه برای این امر در نظر گرفته است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی عنوان کرد: اتفاق خوشایندی که سال گذشته رخ داد این بود که سازمان برای پرداخت مطالبات مستمری بگیر و تعهدات کوتاه مدت و بلند مدت خود هیچگونه تسهیلاتی از بانک دریافت نکرد در حالی که سال ماقبل برای جبرای کسری، از بانک‌های مختلف وام دریافت می‌کردند، اگر سازمان‌ در سال 1402 مانند سال ماقبل آن تسهیلات دریافت می‌کرد حدودا باید 25 همت سود به بانک‌ها پرداخت می‌شد که خوشبختانه این اتفاق رخ نداد.

حسینی بیان کرد: برای بیش از 25 هزار نفر طی یکسال گذشته در استان اشتغال ایجاد شده‌است که دلیل اصلی آن پرداخت تسهیلات در حوزه اشتغالزایی است، همچنین تیم بازرسی از کارگاه های استان سازمان تامین اجتماعی سال گذشته قوی‌تر شد و تعداد و کیفیت بازرسی از کارگاه‌های استان افزایش پیدا کرد، در این بازرسی‌ها بیش از 500 مورد از کارگاه‌‌های کوچک استان شناسایی شدند که کارگران خود را بیمه نکرده بودند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از اتفاقاتی که سازمان تامین اجتماعی دنبال می‌کند  پرداخت دستمزد واقعی به کارگران است، خوشبختانه سال گذشته 30 درصد از کارفرمایان دستمزد واقعی پرداخت کردند که این مهم در سال  1403 نیز پیگیری می‌شود. یکی دیگر از مباحث مورد دیگری سازمان، اشتغال اتباع بیگانه در کارگاه‌ها است و طبق قانون اشتغال اتباع بیگانه بدون پروانه در کشور ممنون است و در فرایندی که بازرسان سازمان تامین اجتماعی از کارگاه‌ها بازدید می‌کنند اگر اتباعی بدون کارت کار اشتغال داشته باشند باید با نیروی ایرانی جایگزین شوند.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: سال گذشته بیش از 12هزار میلیارد تومان درآمد تامین اجتماعی استان بود و تراز سازمان تامین اجتماعی استان مثبت شد، در حالی که سال 1401 ماهانه 100 میلیارد تومان سازمان کسری داشت. خوشبختانه تعاملات خوبی بین حوزه کارگری، کارفرمایی و بازنشستگی وجود دارد و به دنبال حل مشکلات هستند. سال گذشته طرح رایحه خدمت بین 100 دستگاه اجرایی استان اجرا شد که تامین اجتماعی جزو دومین دستگاه برتر در ارائه خدمت بود.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • نماینده مجلس: احساس عدم امنیت مردم سیستان و بلوچستان را زجر می‌دهد
  • دیدار استاندار لرستان و آیت‌الله «نیازی»
  • پوشش اینترنت در ۳ روستای گردشگرپذیر سرولایت افزایش یافت
  • نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟
  • «شفافیت» یکی از مهمترین موضوعات مورد نیاز در مجلس آینده است
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • مغان طلاست نباید در قواره مس بماند/گمرک بیله سوار نبض اقتصاد مغان
  • عباسی: تضارب آرا در مجلس، طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است / وحدت در حل مشکلات و اقتدار نظام اولویت اصلی + فیلم
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • عباسی: : تضارب آرا در مجلس امری طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است/ وحدت در حل مشکلات مردم و اقتدار نظام اولویت اصلی مجلس است + فیلم